hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egy illusztris cégekből megalakult koalíció a zöld üzemanyagok piacán megszüntetné a technológia hegemóniáját.

hirdetés

A Divergent additív gyártású autójának előállítása 75 százalékkal kevesebb alkatrészt igényel a konvencionális járművekénél.

Erős gyanút fogalmazott meg egy környezetvédelmi intézmény, hogy egyes versenytársai mellett az olasz cég szintén kibocsátásmanipuláló szoftvert alkalmaz.

A Continental számos digitalizációs terméket és megoldást mutat be a jelenleg zajló CES-en, köztük a felhőmegoldáson alapuló rugalmas szórakoztatást és a környezetérzékelő radart.

A Bosch és a Prognos tanácsadó cég Connected Car Effect 2025 című tanulmánya megvizsgálta, hogy a hálózatba kapcsolt járművek technológiája milyen hatással lehet a nagyvárosokra. 

A Chrysler legújabb fejlesztése a társasági életet helyezi a középpontba.

A Bosch a Las Vegas-i CES 2017 kiállításon január 5–8. között mutatja be, hogy a tárgyak a hálózatba kapcsolás jóvoltából miként válhatnak hatékony partnerré, mi több, személyi asszisztenssé.

A Continental HD kijelzője két szélesképernyős, magas felbontású kijelzőből áll, amelyek egy óriás képernyővé olvadnak össze. Elsőként a Mercedes Benz tizedik generációs E-osztályába kerül a fejlesztés. 

Nemsokára talán a megfoghatatlan, de látható kijelzők megérintésével vezérelhetjük gépkocsijaink egyes funkcióit.

Az év vége közeledtével Matthias Wissmann, a Német Autóipari Szövetség (VDA) elnöke megtartotta az ágazat éves fejlődéséről és aktuális kihívásairól szóló beszámolóját. Az alábbiakban ennek fontosabb megállapításait idézzük.  

A járművek a folyamatos információcsere útján kerülhetnék el a közúti baleseteket.

Címlapon

Német gazdaság

Carl Martin Welcker, a VDMA) novemberben megválasztott új elnöke szerint az export növelése és a munkahelyek megtartása szempontjából létfontosságú, hogy a piacok nyitottak legyenek, a kereskedelem pedig szabadon folyhasson. 

A világ legnagyobb és legerősebb szállítmányozási járművei

Amellett, hogy a tehergépjárművek szüntelen méretnövekedése és erősödése hűen szemlélteti a globális népesség exponenciális gyarapodását, egyidejűleg azt is sejteni engedi, hogy a világkereskedelem oly sokszor előrevetített totális összeroskadása egyelőre még várat magára. Az alábbi összeállításunkban éppen ezért össze is szedtünk néhányat napjaink legkülönlegesebb szállítmányozási megoldásaiból. 

Német gazdasági kilátások

Az IW kölni gazdaságkutató intézet szokásos, 48 gazdasági szervezet megkérdezése alapján készített év végi konjunktúrafelmérése szerint mérsékelt derűlátás jellemzi a német gazdaság 2017. évi várakozásait.

hirdetés
hirdetés
hirdetés