hero
GyártásTrend 2022. május 14. 07:35
Év Gyára 2021 - bemutatjuk az év legjobbjait
Megjelent a GyártásTrend Év Gyára 2021 versenyének legjobbjait bemutató kiadvány.

Hét éve minden évben eljön az az időszak, amikor szakmai partnereinkkel és a zsűritagokkal elindulunk az ország gyárait auditálni. Izgalmas programsorozat ez nekünk is, amely nemcsak a verseny szempontjából meghatározó. Ilyenkor mi is közvetlen kapcsolatba kerülünk a shortlistes gyártókkal, akiktől nemcsak az értékelési szempontokkal kapcsolatos információkat kapunk, hanem az ipar aktuális problémáiról, kihívásairól és sikereiről is beszélgethetünk.

Idén pedig újra a régi menetrend szerint, mert az auditok körülményeit végre nem a pandémia által írt szabályok határozták meg. Ugyanígy, a díjátadón is személyesen találkozunk – két év után újra –, hogy együtt ünnepeljük azokat a vállalatokat, amelyek bátran összemérték folyamataik mutatóit a többiekkel.

Szerencsésnek tartjuk, hogy a mezőnyt a járvány évei nem tépázták meg jelentősen, hanem új iparágakból jelentkeztek új vállalatok. Ezzel egészen új helységnevek kerültek fel az ország „gyártérképére” – már ami a verseny történetét illeti. Jól mutatja ez azt, hogy ipari létesítmények nem csak a nagyvárosok közelében válhatnak sikeressé. A hazai infrastrukturális fejlesztéseknek köszönhetően az ország legkülönbözőbb pontjai is jól megközelíthetővé válnak, így rákapcsolódhatnak a nemzetközi és az itthoni ipari körforgásra.

Ezúton is köszönjük állandó szakmai partnerünknek, a Process Solutionsnek, hogy profin és precízen kezelte a beérkezett pályázati anyagokat. A pontszámok alapján olyan shortlistes mezőny állt össze, amelyből a korábbi évekhez hasonlóan nehéz volt kiválasztani az év legjobb gyárait.

Idei főtámogatónk, a Vodafone Business szakmai támogatása, az energiahatékonyság kategória értékelő szponzora, az E.ON Hungária, illetve az ipar 4.0 kategóriát értékelő SZTAKI munkatársai nélkül versenyünk 2021-ben nem valósulhatott volna meg. Ugyanígy köszönjük a pályázóknak is, hogy megtiszteltek minket bizalmukkal, és a verseny értékelése során rendelkezésünkre bocsátották a szükséges információkat.

Örülünk, hogy e kiadványban beszámolhatunk a tavalyi év legsikeresebb beruházásairól, a gyárak által képviselt értékekről, illetve az ipari termelőket hajtó motivációkról. Hiszen ahhoz, hogy a gyártás ne megálljon, hanem fejlődjön Magyarországon, nélkülözhetetlen az a lelkesedés, amellyel nemcsak a kkv-k cégvezetői, hanem a nagyvállalatok ügyvezetői is rendelkeznek.

Gratulálunk tehát a nyertes vállalatoknak, és bízunk abban, hogy még sokat hallhatunk felőlük, eredményeikről és sikereikről a jövőben!

A Év Gyára versenyről az https://evgyara.hu oldalon találnak további információkat.

A kiadványt az alábbi linken tölthetik le. 

Jó olvasást kívánunk! 

Letölthető fájlok
Asset 4